Coolest Cooler: De coolste koelbox aller tijden!

By December 18, 2015 News No Comments
Coolest

Eén van de ‘most funded’ projecten in de geschiedenis van Kickstarter is de Coolest Cooler. Maar liefst 62.642 backers ondersteunden dit project door een magnifieke $13.285.226 samen te leggen. Op Kickstarter kon je al een exemplaar bestellen vanaf $165, wat meer dan $300 onder de uiteindelijke verkoopprijs ligt.

Hoewel dit project ten onder leek te gaan door een staking bij één van zijn leveranciers heeft de ontwikkelaar Ryan Grepper het hoofd koel weten te houden en dankzij een goede communicatie zijn backers gerust kunnen stellen. Intussen vertrekken de eerste Coolest Coolers naar hun backers!

De Coolest Cooler is een combinatie van een doodgewone koelbox met alle mogelijke snufjes die je nodig kan hebben op een kampeertrip. Zo zijn er een bluetooth speaker, flesopener, blender, USB-oplaadpoort, LED verlichting enzovoort in verwerkt. Oprichter Ryan Grepper bedacht dit project doordat hij zelf een fervent kampeerder is. Koelboxen zijn de laatste 50 jaar niet meer aan vernieuwing toe geweest dus besliste hij hier zelf verandering in te brengen met de Coolest.

website

campagne