Alweer een succesvolle campagne: T s j i n g haalt 133%!

By November 16, 2015 News, Uncategorized No Comments

tsjing

T s j i n g, de nieuwste app om mobiel bestellingen te plaatsen en betalingen te verzorgen in cafés, restaurants, hotels,… kan terugblikken op een zeer geslaagde crowdfundingcampagne. 121 financiers investeerden via het Bolero-platform samen 146.850 euro, wat ruim 36.000 euro boven het doelbedrag is. Die investeerders worden beloond met aandelen.

De drie zaakvoerders bezitten samen 92,13% van de aandelen. Daarnaast werden enkele externe financiers gezocht, zoals Duval Union (7,71%) en Living Tomorrow (2,04%). Hoewel de campagne nog ruim een maand loopt is het aantal beschikbare aandelen beperkt tot een maximum van 1999.

T s j i n g bestaat uit een app op de smartphone van de gebruiker en een toepassing op de iPad Air van de horeca-uitbater. Die laatste kan niet alleen bestellingen aflezen, hij kan ook het aankoopgedrag analyseren en zijn klanten correcter én sneller bedienen en dat zowel aan tafel als via afhaling.

T s j i n g is één van de tevreden en geslaagde deelnemers van onze ateliers. Wil je zelf ook te weten komen of crowdfunding geschikt is voor de financiering van jouw project? Neem dan snel een kijkje bij onze ateliers.